black decorative triangle
I love coating

Nieuws

JOB IN DE KIJKER: Straler @ Vuegen Construct
13 september, 2023
Deel via:

Als straler werk je bij industriële bedrijven en sta je in voor het schoonstralen van industriële pompen of het afwerken/schoonstralen van allerlei metalen oppervlakken. Deze objecten moeten ruige omstandigheden doorstaan. Daarom hebben ze een sterke beschermlaag nodig.

Wat is handstralen precies?

Dit is een oppervlaktebehandeling van harde materialen waarbij met behulp van een pistool, een compressor en perslucht gritkorrels tegen een voorwerp worden geblazen om een schuureffect te bereiken. Als straler werk je bij industriële bedrijven en sta je in voor het schoonstralen van industriële pompen of het afwerken/schoonstralen van allerlei metalen oppervlakken. Deze objecten moeten ruige omstandigheden doorstaan. Daarom hebben ze een sterke beschermlaag nodig.

Hoe ziet mijn werkomgeving er uit?

Als straler werk je meestal bij industriële bedrijven. Je werkt met krachtige machines, dus het is erg belangrijk om veilig te werken. Daarom draag je beschermende kledij met kap en scherm.

Wat kan ik verwachten?

  • Je werkt voor Vuegen Construct in Tessenderlo en zal regelmatig worden uitgezonden naar industriële bedrijven zoals Tessenderlo Chemie, Vynovya en anderen.
  • Je werkt voltijds en in dagdienst

Wat wordt er van mij verwacht?

  • Jij woont binnen een straal van 25 kilometer rond Tessenderlo
  • Je hebt ervaring in spuiten met een industrieel spraypistool, of bent geïnteresseerd dit te leren.

Interesse?

  • Bezorg ons jouw kandidatuur via beringen.jobs@trixxo.be of bel ons op 011 71 80 70.

I love coating Nieuws

Bekijk ook deze artikels